Aanbevelingen

Wat anderen zeggen over Therese M. Flemminks

Augusta van Haga, advocaat bij ScheerSanders Advocaten, Den Haag:

“Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: de vier weken vakantie voor mijn lijf hebben meer voor mij gedaan dan ik had verwacht. Vier weken detoxen betekent: heerlijk en eerlijk eten. Het weglaten van brood heeft mij geen moeite gekost. Niet in de laatste plaats omdat Therese helder maakte wat ik dan als lunch kon eten. In een handomdraai maak ik een heerlijke salade van wat er van het avondeten overblijft (of wat ik meer had gekookt). Eindelijk stond ik weer met plezier in de keuken. En na een lange werkdag kost het echt niet meer tijd om een goede en smaakvolle maaltijd klaar te maken. Het leuke is dat ook mijn gezin van het eten smulde!
De begeleiding en tussentijdse berichten van Therese heb ik als zeer waardevol ervaren, zoals bijvoorbeeld haar praktische adviezen om meer tussendoor te eten en om echt tijd te nemen voor jezelf. Deze vier weken zijn een GESCHENK voor mij geweest en hebben mijn voedingspatroon blijvend veranderd. Ik ben mij nu bewust van wat bepaalde stoffen en voedingsmiddelen met mij doen. Na de detoxmaand ben ik langzaam voedingsmiddelen toe gaan voegen die ik tijdens de detoxmaand had laten staan. Koffie blijk ik best met mate te kunnen drinken. Niet omdat ik het nodig heb, maar omdat ik er echt zin in heb. Suikers zijn bij mij de boosdoener, daar word ik hyper van. Dat betekent overigens niet dat ik niets lekkers kan ‘snoepen’. Ik heb inmiddels ‘raw chocolate’ ontdekt en daar geniet ik van. Of wat dacht je van zelf bakken? Dan weet je precies wat er inzit en het is bovendien ook nog eens superlekker.
Met mijn nieuwe eet- en leefpatroon heb ik geen middagdip meer, heb ik meer focus en ben ik rustig, zonder een gejaagd gevoel. Deze nieuwe manier van voor mijzelf zorgen en eten maakt nu onderdeel uit van mijn leven. Therese, bedankt dat je mij zo goed op de 4 weken detoxen hebt voorbereid, jouw begeleiding tijdens deze weken en zeker ook de nazorg. Ik ben ongelofelijk blij dat ik met jou deze ommekeer in mijn leven heb mogen maken!”