Detoxcoaching

PHFLEMMING

“Gun je lijf een maand vakantie!”

Gedurende 28 dagen ga je alleen maar lekker en gezond eten en drinken. Na deze vier weken is je voedingspatroon gegarandeerd blijvend veranderd. “Je wordt er niet alleen blijer, gezonder en energieker van, maar als je ook nog eens voldoende beweegt en regelmatig zorgt voor ontspanning, val je ook nog eens kilo’s af, en dat met gezond&lekker eten zoveel je wilt!” Voedingskundige en detoxcoach Therese M. Flemminks staat je voor, tijdens en na deze 28 dagen bij met een op jouw lijf gesneden plan van aanpak. Van een startgesprek, persoonlijke ondersteuning tot aan een keukensafari en/of compleet verzorgde maaltijden bij jou thuis. Het programma is gebaseerd op het succesvolle boek ‘In 28 dagen van gifbelt naar tempel’ van Jacqueline van Lieshout. “Dit duurzame programma is in tegenstelling tot bijvoorbeeld een duur weekje sapvasten in Portugal waar de meeste mensen zichzelf afstraffen door niet te eten om dit vervolgens alweer voor de terugreis op het vliegveld te compenseren met allerhande snacks om hun tekorten aan te vullen.” 

De beste opknapbeurt van 2015

Ook zo moe in de wintermaanden? Nodig wat kilo’s kwijtraken? Wil je blij, gezond en energiek de rest van het jaar in? Dat kan! En wel door je lijf een maand vakantie te gunnen! Geef jezelf een frisse schoonmaakbeurt en je straalt de lente tegemoet. De maanden in het voorjaar zijn de beste maanden om met je lijf en geest in balans te komen.

Gun je lijf die maand vakantie en bespreek de mogelijkheden! Neem contact op met Therese M. Flemminks: 0654963933 en tmf@detoxcoachdenhaag.nl

Het basispakket bestaat uit:
  • startgesprek van twee uur bij de cliënt thuis (met wat ’thuiswerk’ vooraf, persoonlijk plan van aanpak en een aantal handige documenten)
  • gedurende 28 dagen onbeperkte individuele coaching per telefoon/mail/sms/app
  • inspirerend eindgesprek van ongeveer een uur
Dit basispakket kost € 325,-. Het handboek ‘In 28 dagen van gifbelt naar tempel’ krijg je hierbij cadeau.
Diverse mogelijkheden en specifieke individuele wensen zijn bespreekbaar.

141231 column 10 PH