Wil je je ook gezond in lijf en leden voelen en definitief af van verslavende patronen? Detoxcoach Den Haag kan je hierbij helpen.

Stap 1 is je bewust worden van jouw verslavingen en patronen. En dan hebben we het niet bepaald alleen over slechte eet- en drinkgewoontes, maar ook over giftige relaties, negatieve gedachten, trauma’s e.d.

In 2013 begon ik als Detoxcoach Den Haag om mensen te helpen met een gezonder voedingspatroon. Dit resulteerde o.a. in cursussen over gezonde voeding, persoonlijke begeleiding, tientallen columns over dit thema in De Posthoorn. Eind 2015 beëindigde ik de destructieve relatie waarin ik verstrikt was geraakt. Het heeft heel wat voeten in de aarde gehad om hier definitief van bevrijd te raken, maar inmiddels is het gelukt om de draad van mijn levenswerk weer op te pakken. Detoxcoach Den Haag is terug, in een ander en veel beter passend jasje. Want wat heb je aan een tijdelijk gezond lijf als je hoofd vol zit met toxische gedachten en je emoties verstrikt zitten in een giftig web?

Binnenkort volgt meer.